Zorgen voor elkaar

Verdiepingsdag op 25 mei 2019

Aan het begin van het jaar 2019 kregen we van Cuong een nieuwsbrief waar hij zijn diepste wens uitdrukte: “In 2019 zullen we een heel jaar hebben om voor elkaar te zorgen. Wanneer we voor elkaar zorgen, zorgen we voor het leven. Met deze nieuwsbrief, heb ik een motto voor ons om te beoefenen. Dat is: “Zorgen voor elkaar is de beste manier om voor onszelf te zorgen.” Dit is tevens mijn wens aan iedereen.

Op zaterdag 25 mei 2019 zijn we bijna op de helft van het jaar. Een mooi moment om terug te kijken hoe we de afgelopen maanden voor elkaar hebben gezorgd en wat we eronder begrijpen. En ook hoe het gegaan is, wat we er tegen zijn gekomen en wat ons ervaring was. Misschien weten we niet zo goed hoe we voor elkaar moeten zorgen. Soms kunnen we het gevoel hebben dat het te moeilijk of te zwaar is. We vragen ons af of we niet eerste voor onszelf moeten zorgen voordat we voor iemand anders kunnen zorgen.

We nodigen jullie uit om met elkaar de ervaringen, vragen en inzichten te delen zodat we met nieuwe inzichten, begrip en inspiratie door kunnen gaan. En dan hebben we nog zes maanden (maar ook onze hele leven !) om de wens van Cuong te beoefenen en toe te passen in ons dagelijks leven!

 

Programma

Aankomst vanaf 09:30
10:00: zitmeditatie
10:30: lezing
12:00: lunch
13:30: delen, vraag en antwoord
Einde rond 15:00

Kosten

Deze dag kost €20,00. Vaste abonnees van onze meditatieavond ontvangen €10,00 korting.
Inbegrepen bij de prijs is koffie, thee en een lunch.

Aanmelden

Graag aanmelden via deze link