Yogalessen in Exloo

Vanaf 1 juli 2020 is het mogelijk om weer yogalessen te volgen. De dag eindigen met een yogales helpt het lichaam en de geest om weer tot rust te komen. Voor degene die daarna op de meditatie-avond komen is het een perfecte voorbereiding voor het zitten. Je bent dan veel bewuster van je lichaam, van je adem en van de activiteit van je mind. En het zitten gaat veel makkelijker. In India zijn de yogaoefeningen vooral bedoeld om dieper te kunnen mediteren. Je brengt het lichaam in evenwicht. Er komt verstilling in lichaam en geest. De meditatie die dan volgt heeft een andere kwaliteit.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Zo kunnen we 1,5m afstand houden tot elkaar. We vragen je om de regels van het RIVM in acht te nemen.

Tot ziens in Exloo!

Het maximum aantal cursisten is bereikt. Je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst.

Aanmelden

Waar

Dorpshuis Exloo, Hoofdstraat 58A, 7875 AD Exloo, zaal 2.

Wanneer

Juli-december 2020, 20 maandagavonden van 18.00 tot 19.00 uur.

Meenemen

In verband met corona vraag ik je om de volgende zelf mee te nemen:

  • Yogamat
  • Kussen of bankje
  • Dekentje

(laat me weten als je iets niet hebt)

Kosten

€ 75,00 per 10 lessen

Over de docent

Catherine Vandepitte komt uit Frankrijk. Ze heeft in verschillende landen gewerkt als verpleegkundige. Op haar 20ste komt ze in aanraking met yoga. In 1995 studeert ze af bij de Stichting Yoga en Vedanta in Amsterdam en sindsdien geeft ze les. In 2006 studeert ze af in Yogic Studies I (Satyananda Yoga). In 2020 heeft ze de 3-jarige opleiding boeddhistische psychologie bij Mind Only afgerond.

Catherine verdiept zich in de therapeutische aspecten van yoga, ademhalingsoefeningen, diepe ontspanning en meditatie volgens de Satyananda Yoga en Boeddhistische traditie.

 

Het maximum aantal cursisten is bereikt. Je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst.

Aanmelden